Omgeving

Moestuinen, bloemenweides, schapen, kruiden, honing en bijen: Tuinen van West zijn een walhalla voor iedereen die houdt van de polder, van verse groenten en zelf fruit plukken, van lekker buiten spelen, kanoën, rennen en fietsen (te huur bij onze lodges).

 

Er is een fijne ecologische winkel en lunch-plek in de Fruittuin, 200 meter lopen vanaf ons Freelodge-dorpje. Pluk je eigen fruit en raap je eigen eitjes! Er vinden regelmatig activiteiten plats zoals workshops, muziek en pizza-avondjes rond het kampvuur. Een gewone Lidl vind je op ongeveer 1,5 kilometer. Daar is ook de bushalte voor snelle bussen naar Centraal Station en Station Sloterdijk.

 

 

 

 

 

 

Voor de kids is het buitenleven een feest. Ook kunnen we toffe dagprogramma's maken, of oppas regelen, zodat ouders even in alle rust naar de stad kunnen.

 

Parkeren doe je gratis op het publieke parkeerterrein bij de lodges. Het Freelodge-landschap zelf is autovrij. Bij Mariska en haar Freelodge team kun je óók terecht voor lokale biertjes en biologische wijn, verse kruidenthee en vagen over van alles.