<

 

 

 

Kies je lodge

Er zijn zes vrijstaande verblijfslodges met dezelfde plattegrond, om te verblijven voor korte of langere tijd. Ze zijn allemaal nèt even anders ingericht, met (zo veel mogelijk) vintage design. De zevende lodge, onze KeukenLodge, is met riant Lacanche-fornuis en grote keuken beschikbaar voor etentjes, feestjes, vergaderingen. Kookworkshop of kok-op-bestelling? Kan ook.


 

Indeling verblijfslodges (4 slaapplaatsen):

 

  • living-eetkeuken met houtkachel en hoge openslaande deuren naar eigen terras
  • complete keuken met oven, gasfornuis, afwasmachine, koelkast
  • 2 slaapkamers: een 'masterbedroom' en een slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden (waarvan eentje verhoogd)
  • gang-garderobekast
  • apart toilet
  • badkamer met luxe douche
  • babybedjes en -badjes zijn beschikbaar (geen meerkosten)

De Keukenlodge heeft 2 slaapkamers en is ingericht als superfijne leefkeuken, ook te huur als vergader- of workshopruimte (max 8 personen)


Vind je lodge: 

Woodz

In Woodz is hout tot wet verheven. Een heerlijke, rustgevende lodge met een heel ver uitzicht over een groene wei... en dat in Amsterdam! Gemiddelde prijs: € 180,= per nacht, exclusief toeristenbelasting en 50 euro schoonmaakkosten.

 

 

black&white 1 black&white 2 black&white 3

Black&White

Black & White is een beetje Rock & Roll, heeft dus een oude platenspeler, leren fauteuils en een schaakcomputer uit de jaren '60. Gemiddelde prijs: € 180,= per nacht, exclusief toeristenbelasting en 50 euro schoonmaakkosten.

 

 

botanic 1 botanic 2

Botanic

De Botanische Lodge ligt in het groenste, meest mooie stukje natuur, aan het water. Ook binnen is het een plantenparadijs. Gemiddelde prijs: € 180,= per nacht, exclusief toeristenbelasting en 50 euro schoonmaakkosten.

 

 

 

foto1 foto 2 foto 3

Marrakech

Superromantisch en een beetje Mediterraan: Marrakech is ingericht met lekkere banken en kussens (made in Morocco), een fijne bruidssuite maar ook een fijne lodge voor jonge kinderen! Gemiddelde prijs: € 180,= per nacht, exclusief toeristenbelasting en 50 euro schoonmaakkosten.

 

Marrakech

 

hamlet 2

Hamlet

Je komt vanzelf tot schrijven in Hamlet, onze schrijverslodge. Met oude typmachine, nmini-bibliotheek en veel gezellige kleden op de vloer. Gemiddelde prijs: € 180,= per nacht, exclusief toeristenbelasting en 50 euro schoonmaakkosten.

 

 

Vintage

Vintage is vrolijk en kleurrijk, en behoorlijk vintage. Met platenspeler en ouderwetse gezelschapsspelletjes: lovely! Gemiddelde prijs: € 180,= per nacht, exclusief toeristenbelasting en 50 euro schoonmaakkosten.