In rare tijden tòch lekker weg? Boek 3 dagen (of meer) bij Freelodge!

Met het hele gezin in eigen land of zelfs in eigen stad op vakantie: waarom niet? We moeten er nu eenmaal even het beste van zien te maken. Bij Freelodge zorgen Loes, Lies, Mariska en Kato  graag voor extraatjes om de lente en de zomer buitengewoon aangenaam door te brengen in de groene polder, vlakbij Amsterdam. Contactloos, als je dat wenst. En met extra aandacht voor hygiëne en comfort, uiteraard. Welkom! Vragen of twijfels? Stuur een mail en we komen zo snel mogelijk terug met passende antwoorden.

Een fijn verblijf in hout

Freelodges zijn boven de grond zwevende villaatjes die in een groen polderlandschap ver uit elkaar staan (zo'n 50 meter van elkaar vandaan). Het zijn er maar zeven - dus druk is het nooit op ons terrein. Als je wilt kun je makkelijk een week 'contactloos' doorbrengen - of op veilige afstand van anderen. 

 

Bloemen op komst!

 

We hebben nieuwe wilgen geplant, de appelboompjes zijn gesnoeid en één dezer dagen gaan we lekker aan de strooi met wilde-bloemen-mengsels. Ook in de omgeving is van alles te ontdekken op het gebied van groente, fruit, bloemen, bomen en poldernatuur. Tof!

Extra slaapplekken?

 

Onze lodges zijn compleet self-supporting: eigen keuken, terras, twee slaapkamers (totaal 4 bedden) en veel grond rondom. Voor baby's hebben we houten babybedjes te leen (gratis). Voor extra kids kunnen we spannende boom-hut-daktenten regelen - te plaatsen aan eigen terras. Dat kunnen we aanbieden dankzij een toffe samenwerking met Femkes daktenten: hoi hoi!

Over Freelodge

Freelodges zijn voor 80-90% gebouwd met echt Nederland FSC-hout. Hout ademt en voelt daardoor veel rustiger en prettiger dan een stenen huis. Freelodge BV is inmiddels ook bezig met de realisatie van The Unbound, een très chic polder-lodgehotel even vederop, ook grotendeels gebouwd in hout. The Unbound gaat - ijs en weder dienende - in september open.