proefwonen

 


Vind je lodge: 

Gun jezelf een staycation: rust, ruimte en 28% korting!!

Wat balen die tweede golf en wat staat ons nog te wachten...? Maak er gewoon een heeeeel goed nieuw jaar van! Ga voor een staycation van 7 dagen of meer in één van onze houten Freelodges: woon-eetkeuken, 2 slaapkamers, houtkachel, complete keuken, groot terras en véél groen rondom. Ideaal voor Amsterdamse singles, stellen en gezinnen die er hoognodig even tussenuit moeten en die houden van wandelen en naar buiten, vuurtje stoken, samen gezond eten koken. Je vindt onze compacte vrijstaande woon-werk-leef lodges precies tussen Haarlem en Amsterdam in een wild en weelderig polderlandschap, vlakbij de eco-super van de Fruittuin. Boek nu (alléén) in januari-februiari 2021 met 28% korting (min. verblijf 7 dagen) met coupon-code STAYCATION. Wij zijn Corona-proof; contactloos in- en uitchecken is geen probleem; we kunnen je (ook) op afstand prima servicen. Lukt het niet met de code? Neem dan even contact met ons op...!

Een fijn verblijf in gezond, schoon hout

Freelodges zijn boven de grond zwevende villaatjes die in een groen polderlandschap ver uit elkaar staan (zo'n 50 meter van elkaar vandaan). Het zijn er maar zeven - dus druk is het nooit op ons terrein. Als je wilt kun je makkelijk een week 'contactloos' doorbrengen - of op veilige afstand van anderen. 

 

STAYCATION v.a. 7 dagen: 28% korting!

 

We zitten nog wel even in die akelige lockdown, en wat er daarna precies komt...? Begin het nieuwe jaar goed! Ruil in januari of februari je thuiskantoor een tijdje in voor je eigen houten ecolodge in de polder. Boek een verblijf van minimaal 7 dagen met maar liefst 28% korting, door bij het boeken couponcode STAYCATION in te vullen. Wifi voor online werken of studeren hebben we hoor! Heb je vragen? Stuur dan even een mail.

Family-proof met gratis leenstepjes en/of bolderkar!

 

Onze 7 lodges zijn gelijkvloers, geschikt voor alle leeftijden, ook voor gezinnen met kleine kinderen. Voor kindjes beneden de 4 hebben we babybedjes en bedhekjes beschikbaar (valpreventie). De keukens zijn uitgerust met oven, gasfornuis, afwasmachine! En we hebben een bolderkar of stepjes voor kindjes die niet het hele eind naar die leuke Fruittuin kunnen lopen... (ongeveer 500 meter). Welkom!


 

Over Freelodge

Freelodges zijn voor 80-90% gebouwd met echt Nederland FSC-hout. Hout ademt en voelt daardoor veel rustiger en prettiger dan een stenen huis. In de 1,5 meter samenleving besteden we alle aandacht aan hygiëne en 1,5 meter afstand is bij ons op het terrein geen enkel probleem. Mariska is chef d'équipe bij de lodges en één van de initiators van Freelodge BV. Inmiddels is onder de velugels van Freelodge ook grote zus The Unbound geopend, een très chic polder-lodgehotel even verderop, ook grotendeels gebouwd in hout. We doen wat we kunnen om gasten de ideale natuur-stad ervaring te bieden en onderschrijven het belang van sociaal en lokaal ondernemerschap - we zijn trots op ons netwerk van schoonmakers, ZZP-ers, vrijwilligers en buren-vrienden in de Tuinen van West!