Vind je lodge: 

Gun jezelf een staycation: rust, ruimte en 10% korting

Wat balen die tweede golf en waar gaat dit allemaal naar toe...? Lichtpuntjes verzamelen dan maar! Gun jezelf bijvoorbeeld een staycation in één van onze houten Freelodges: woon-eetkeuken, 2 slaapkamers, houtkachel, complete keuken, groot terras en véél groen rondom. Ideaal voor Amsterdamse singles, stellen en gezinnen die er hoognodig even tussenuit moeten en die houden van wandelen en naar buiten, vuurtje stoken, samen gezond eten koken. Je vindt onze compacte vrijstaande woon-werk-leef lodges precies tussen Haarlem en Amsterdam in een wild en weelderig polderlandschap, vlakbij de eco-super van de Fruittuin. Boek nu met 10% korting met coupon-code ComeAwayWithMe. Wij zijn Corona-proof; contactloos in- en uitchecken is geen probleem; we kunnen je (ook) op afstand prima servicen. Lukt het niet met de code? Neem dan even contact met ons op...!

Een fijn verblijf in gezond, schoon hout

Freelodges zijn boven de grond zwevende villaatjes die in een groen polderlandschap ver uit elkaar staan (zo'n 50 meter van elkaar vandaan). Het zijn er maar zeven - dus druk is het nooit op ons terrein. Als je wilt kun je makkelijk een week 'contactloos' doorbrengen - of op veilige afstand van anderen. 

 

Sinterklaas-special: met TOFFE kado's

 

Sinterklaas dit jaar supergezellig vieren - en even er tussenuit? Boek 4-5-6 december een lodge voor 2 - 4 personen (min. 2 nachtjes vanaf € 149,= per nacht ex schoonmaakkosten), krijg gratis haardhout en een DIY eco-speculaas-bakpakket, een kadootje in je schoen én de 'bezorgservice' van de Sint... Yes! Mail voor meer informatie of boek nu meteen!

Werkvakantie of vakantie-vakantie?

 

Onze 7 lodges zijn gelijkvloers, geschikt voor alle leeftijden, ook voor gezinnen met kleine kinderen. Voor kindjes beneden de 4 hebben we babybedjes en bedhekjes beschikbaar (valpreventie). Thuiswerken kan trouwens ook prima - we hebben goede routers met 4G+ WiFi beschikbaar voor wie online wil werken en vergaderen (€ 5,- per dag).


 

Over Freelodge

Freelodges zijn voor 80-90% gebouwd met echt Nederland FSC-hout. Hout ademt en voelt daardoor veel rustiger en prettiger dan een stenen huis. Gedurende de 1,5 meter samenleving ebsteden we alle aandacht aan hygiëne en 1,5 meter afstand is bij ons op het terrein geen enkel probleem. Mariska is chef d'équipe bij de lodges en één van de initiators van Freelodge BV; inmiddels ook bezig met de realisatie van The Unbound, een très chic polder-lodgehotel even vederop, ook grotendeels gebouwd in hout. We doen wat we kunnen om gasten de ideale natuur-stad ervaring te bieden en onderschrijven het belang van sociaal en lokaal ondernemerschap - we zijn trots op ons netwerk van schoonmakers, ZZP-ers, vrijwilligers en buren-vrienden in de Tuinen van West!